Kolding Motorbåds Klub

Tilmelding

Tilmelding

Vi har i Kolding Motorbådsklub gjort det let for vores kommende medlemmer, og du kan indmelde dig igennem hjemmesiden, og herunder kan du se en forklaring på vores medlemstyper. Vi glæder os til at se dig som medlem i Kolding Motorbådsklub.

Medlemstyper

Aktiv medlem af Kolding Motorbådsklub

  • 550 kr. pr. år

Aktiv medlem er alle medlemmer med båd eller anpart i båd. Som aktiv medlem sparer du administrationsgebyret til Kolding Lystbådehavn (ca. 1092 kr.)

Du kan igennem klubben melde dig ind i Danmarks Tursejlerforening, som Kolding Motorbådsklub er medlem af. Der kan du evt. indgå i en kollektiv ansvarsforsikring.

Som aktiv medlem kan du erhverve en nøgle til klubhusene og materielskuret.
Du har stemmeret på generalforsamlingen, og gøre din indflydelse gældende i bestyrelse eller udvalg.

Aktiv samt samlever medlem af Kolding Motorbådsklub

  • 825 kr. pr. år

Hvis du er aktiv medlem kan din ægtefælle/samlever, hvis denne registreres som sådan, blive medlem til halv pris og samtidig have stemmeret på general-forsamlingen. Indskuddet vil dog stadig være som aktiv.

Passivt medlem af Kolding Motorbådsklub

  • 275 kr. pr. år
Passive medlemmer betaler halvt kontingent, og er selvfølgelig velkomne til alle klubbens arrangementer. Passive medlemmer kan ikke erhverve en nøgle og har ikke stemmeret på generalforsamlingen, men kun taleret. Det er muligt at melde sig ind i Kolding Motorbådsklub som passiv medlem ved at betale inskud.

Kontingentperiode

Kontingentperioden løber fra 15. Oktober til 14. Oktober.
Indmeldelse efter 1. Juni starter kontingentperioden først 15. Oktober.
Ved spørgsmål kontakt kassereren på tlf. 40 86 40 09