Kolding Motorbåds Klub

Om klubben

Om klubben

Kolding Motorbådsklub ligger i Marina Syd i Kolding. Klubhuset er renoverede eksportstalde der er flyttet fra nordhavnen. Der findes desuden restaurant, havneshop, skibsproviantering og andre søsportsklubber.

Klubben blev stiftet den 22. april 1939 og blev først døbt “Kolding Aa” idet oprindelsen til klubben opstod omkring nogle mindre både der holdt til i åen ved det daværende “Petersholm” I 1950 fik disse både liggeplads i nordhavnen og klubben skiftede navn til “Kolding Motorbådsklub” med den 8 takkede stjerne i standeren. I dag er vi fordelt i nord- og sydhavn. Marina Syd blev taget i brug i 1979.

Vort formål er at afholde arrangementer der tilgodeser hele familien. Der holdes traditionelle arrangementer både sommer og vinter, bl.a. også sejladser for motorsejlere og sejlbåde og så er vi medlem af Danmarks Tursejler Forening. Foruden klubhuset og et materialskur i Marina syd, råder vi også over et klubhus i Paradisbugten samt to selvbyggede broer, en i Paradisbugten og en i Elvighøj.